IPC, I/O, Motion and Automation

Filozofija podjetja Beckhoff ’New Automation Technology’ je nuditi odprte rešitve in opremo primerne za različne aplikacije od CNC naprav do avtomatizacije stavb.

 

 
Beckhoff | industrijski računalniki
Beckhoff industrijski računalniki

Širok nabor Beckhoff industrijskih računalnikov omogoča izbiro za vsako aplikacijo. Visoko kvalitetne komponente in robustna zasnova omogočajo uporabo industrijskih računalnikov za najzahtevnejše aplikacije v avtomatizaciji. Kompaktne dimenzije, enostavna montaža in vzdrževanje, ter uporabniška prijaznost so še dodatne odlike industrijskih računalnikov Beckhoff

 
Beckhoff | modularni V/I sistem
Beckhoff modularni I/O sistem

Beckhoff ponuja pravo opremo za veliko število komunikacijskih vodil in signalov v industriji. Periferni moduli v IP20 ter IP67 zaščiti podpirajo večino najpogostejših protokolov in signalov v avtomatizaciji. Poleg konvencionalnih področnih vodil ponuja Beckhoff celovit nabor V/I naprav tudi na hitrem vodilu EtherCAT v treh izvedbah: EtherCAT moduli (IP20), EtherCAT Box moduli (IP67) in najnovejši EtherCAT “Plug-in” moduli.

 
Beckhoff | pogonska tehnika
Beckhoff pogonska tehnika

Pogonska tehnika Beckhoff v navezi s kontrolo gibanja (MC), ki jo ponuja programska oprema TwinCAT, predstavlja napredno in celovito rešitev. PC krmilna tehnologija podjetja Beckhoff je idealna za eno ali večosne sisteme, še posebej tam, kjer obstajajo zahteve po visoki dinamiki. Serija servo pogonov AX5000 ter večosni servo sistem AX8000 skupaj z vodilom EtherCAT zagotavljata maksimalno zmogljivost in dinamiko.
Servomotorji z enokabelsko tehnologijo (OCT – One Cable Tehnology), ki združuje napajanje in enkoderski signal v enem standardnem motorskem kablu, znižujejo stroške materiala in zagona. Inovativni transportni sistem XTS (eXtended Transport System) nadomešča klasične mehanske sisteme, saj omogoča transportne rešitve z enakomernim tokom materiala.

 
Beckhoff | podjetje za avtomatizacijo
Beckhoff podjetje za avtomatizacijo

Beckhoff ponuja rešitve v avtomatizaciji v različnih zmogljivostnih razredih in na različnih področjih avtomatizacije. Za različne zahtevnosti ponuja različne zmogljivosti od visoko zmogljivih industrijskih računalnikov s PLC funkcijo do majhnih krmilnikov. Vse pa pokriva eno programsko orodje: TwinCAT tako za PLC kot NC in CNC funkcije, TwinCAT deluje znotraj standarda IEC 61131-3.